1. HARC NK 82-90
  2. Kennismaking met NK HARC 82-90

Kennismaking met NK HARC 82-90

Helaas gaat ons event om kennis te maken met NK HARC 82-90 aanstaande zaterdag op Circuit Assen niet door. Het is niet gelukt om voldoende aanmeldingen te krijgen. Voor degenen die wel interesse hebben getoond; dankjewel.

Maar wat in een vat zit, verzuurt niet. Wij zijn van plan in voorjaar 2021 een nieuwe poging te doen om het event van de grond te krijgen. Wij hopen dan op een grotere opkomst en zullen het event tijdig aankondigen.

********************************************************

Heb je net je licentie gehaald en denk je na in welke klasse je wilt gaan racen? Of race je al een tijdje en overweeg je een andere klasse, en/of zou je best eens willen meerijden tijdens een internationaal aansprekend event zoals de Historische Grand Prix?

Dan nodigt klasse coördinator Jeroen Eijsten van het NK HARC 82-90 je graag uit om volgende week tijdens een speciaal event kennis te komen maken met onze snel groeiende raceklasse .

Op 12 december aanstaande zijn wij tussen 11.00 uur en 17.00 uur op Circuit Assen aanwezig met - naar verwachting - maar liefst 4 race auto's die in onze klasse meerijden. In ieder geval zijn er een BMW 325i, een Porsche 944, een Mazda MX5 en een Toyota Starlet. Het is voor iedereen mogelijk een aantal ronden met ons mee te rijden om te ervaren hoe deze auto's zich gedragen op het circuit.

Daarnaast is volop gelegenheid om vragen te stellen over het NK HARC 82-90 en onze plannen voor 2021. Wij zorgen uiteraard voor een hapje en een drankje en zijn er trots op dat onze nieuwe hoofdsponsor en bandenleverancier Hankook ook aanwezig is.

Aan deelname zijn verder geen kosten verbonden.

Interesse? Stuur Jeroen een PB of bel hem op 06 - 10 55 20 84. Wil je alvast wat meer informatie, neem dan een kijkje op onze website https://www.harc.nl/pages/nk8290.

Deel dit artikel

Sponsoring

Nog geen HARC lid?

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

  • Ontvangst in HARC-hospitality

  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

  • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

  • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

  • Korting contributie als u nieuw HARC-lid aanbrengt vóór 12 maart 2019

  • 10% korting op HARC kleding