1. HARC
  2. Nieuws
  3. NK HARC 82-90 biedt drie race events in 2020

NK HARC 82-90 biedt drie race events in 2020

Beste rijders en geïnteresseerden van de NK HARC 82-90,

Dank voor de grote opkomst bij de informatieavond gisteren. Dit bevestigt dat onze klasse leeft en dat er veel enthousiasme is om er samen een succes van te maken. Bijgaand de presentatie zoals wij die gisteren hebben gedeeld (klik hier).

Met betrekking tot de aanmeldingen voor de Historische Grand Prix (4-6 september) en de ‘Voorjaarsrace’ bij Dick van Elk (9-10 oktober) het volgende. Detailinformatie over beide events vind je in de presentatie. Omdat wij verwachten dat er meer interesse is dan startplaatsen, hebben wij ‘spelregels’ opgesteld. Dit zijn:

* Deelname aan de HGP betekent ook deelname aan de ‘Voorjaarsrace’

 * Inschrijfkosten voor beide events samen zijn 1.100 euro in plaats van 1.200 euro (HARC geeft korting van 100 euro)

    * Inschrijving is pas definitief als de inschrijfkosten zijn voldaan

    * Rijders van NK HARC 82-90 hebben voorrang op geïnteresseerden

    * Nederlandse rijders hebben voorrang op eventuele buitenlandse (groepen van) rijders

    * Voor inschrijvingen het formulier compleet invullen (deze informatie is verplicht, dus incomplete inschrijvingen kunnen helaas niet worden geaccepteerd). Dit geldt ook voor de rijders die zich eerder al hebben aangemeld.

Om iedereen een eerlijke kans te geven om in te schrijven, sluit de inschrijftermijn op 29 juli aanstaande. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst geregistreerd. mail voor een inschrijfformulier naar <nk82-90@harc.nl> of neem contact op met het HARC secretariaat.

Zolas gisteren benadrukt is deelname aan de HGP een unieke kans om het NK HARC 82-90 in één keer goed op kaart te zetten. Als deelname van de NK HARC 82-90 aan de HGP een succes wordt, is er een grote kans dat wij ook in 2021 kunnen deelnemen.

 

Vriendelijke groet en tot ziens op de HGP!

Jeroen Eijsten

Coördinator NK HARC 82-90

nk82-90@harc.nl

+31 6 10 55 20 84

Deel dit artikel

Vrienden van de HARC

Sinds 1996 organiseren wij grootschalige, thematisch ingestelde auto-evenementen. Inmiddels zijn er dat zo’n twintig per jaar, waarvan ongeveer de helft zich afspeelt op de circuits in Zandvoort en Assen, aangevuld met indoor en andere locaties. Het concept houdt in dat wij petrolheads bij elkaar brengen en de eigenaren van bijzondere auto’s op een voetstuk plaatsen. Qua planning kunnen we flexibel schakelen, zeker doordat we met onze database een doelgroep van 150.000 mensen bereiken.”

Vanwege de drukke evenementenkalender kom ik zelf niet aan racen toe, maar ik heb een voorliefde voor klassieke auto’s en veel respect voor mensen die er de competitie mee aangaan. Samen met de HARC organiseren wij de Historic Zandvoort Trophy, waarbij we elkaar qua invulling van het weekend versterken. Deze club voorziet al tientallen jaren in een behoefte, dat bewijst het hoge ledental wel.
Enerzijds ontwikkelen wij applicaties voor bedrijfsspecifieke processen, anderzijds richten we ons op business intelligence-oplossingen, die gegevens verzamelen uit de diverse softwarepakketten bij de klant in het systeem. Door deze bronnen aan elkaar te koppelen verkrijg je heel snel waardevolle informatie. Op basis daarvan kan de onderneming haar processen optimaliseren. Tot de klantenkring behoren veel farmaceutische bedrijven en financieel dienstverleners.”

“Feitelijk kwam ik via de software in contact met de HARC, die een nieuw systeem van ons gaat testen voor het organiseren van evenementen, dat QControl heet. De autogekte zit er bij mij al in sinds ik als jongetje in de Alfa Romeo-garage van mijn opa rondliep. Ik bezit nu zelf een collectie youngtimers en wil zeker mijn racelicentie behalen. NK 82-90 met een BMW E30, dat lijkt me wel wat.

Nog geen HARC lid?

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

  • Ontvangst in HARC-hospitality

  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

  • Toegangskaart Day1 / World of Cars, Jaarbeurs Utrecht, 18 t/m 20 december 2020

  • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

  • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

  • 10% korting op HARC kleding