1. HARC
  2. Nieuws
  3. Biografie Jan Lammers

Biografie Jan Lammers

Mark Koense, de maker van RTL GP magazine, werkt al geruime tijd aan een boek over Jan Lammers. Natuurlijk in nauwe samenwerking met Jan. Het gaat een enorm boekwerk worden van naar verwachting zo’n 400 pagina’s en ontelbare, veelal nog nooit eerder gepubliceerde foto’s, ook uit het archief van Jan zelf. Reserveer nu uw limited edition exemplaar van dit fantastische boek, dan kunt u straks uw door Jan gesigneerde exemplaar persoonlijk van hem in ontvangst nemen. Bovendien krijgt u er dan gratis een set unieke memorabilia bij. De prijs van deze gesigneerde limited edition uitvoering bedraagt € 59,-. De bijzondere uitreiking van het boek vindt plaats komende november in Zandvoort, op de voor Jan zo belangrijke Slotemakers slipschool. Wat moet u doen om uw limited edition exemplaar van “JAN LAMMERS” te bemachtigen? Stuur een mail naar info@amgini.nl met uw volledige naam en adres, en vermeld het aantal boeken dat u wilt reserveren. U ontvangt dan een bevestiging van de reservering, de betaalwijze en verdere relevante informatie.

 

Deel dit artikel

Vrienden van de HARC

Sinds 1996 organiseren wij grootschalige, thematisch ingestelde auto-evenementen. Inmiddels zijn er dat zo’n twintig per jaar, waarvan ongeveer de helft zich afspeelt op de circuits in Zandvoort en Assen, aangevuld met indoor en andere locaties. Het concept houdt in dat wij petrolheads bij elkaar brengen en de eigenaren van bijzondere auto’s op een voetstuk plaatsen. Qua planning kunnen we flexibel schakelen, zeker doordat we met onze database een doelgroep van 150.000 mensen bereiken.”

Vanwege de drukke evenementenkalender kom ik zelf niet aan racen toe, maar ik heb een voorliefde voor klassieke auto’s en veel respect voor mensen die er de competitie mee aangaan. Samen met de HARC organiseren wij de Historic Zandvoort Trophy, waarbij we elkaar qua invulling van het weekend versterken. Deze club voorziet al tientallen jaren in een behoefte, dat bewijst het hoge ledental wel.
Enerzijds ontwikkelen wij applicaties voor bedrijfsspecifieke processen, anderzijds richten we ons op business intelligence-oplossingen, die gegevens verzamelen uit de diverse softwarepakketten bij de klant in het systeem. Door deze bronnen aan elkaar te koppelen verkrijg je heel snel waardevolle informatie. Op basis daarvan kan de onderneming haar processen optimaliseren. Tot de klantenkring behoren veel farmaceutische bedrijven en financieel dienstverleners.”

“Feitelijk kwam ik via de software in contact met de HARC, die een nieuw systeem van ons gaat testen voor het organiseren van evenementen, dat QControl heet. De autogekte zit er bij mij al in sinds ik als jongetje in de Alfa Romeo-garage van mijn opa rondliep. Ik bezit nu zelf een collectie youngtimers en wil zeker mijn racelicentie behalen. NK 82-90 met een BMW E30, dat lijkt me wel wat.

Nog geen HARC lid?

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

  • Ontvangst in HARC-hospitality

  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

  • Toegangskaart Day1 / World of Cars, Jaarbeurs Utrecht, 18 t/m 20 december 2020

  • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

  • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

  • 10% korting op HARC kleding