1. HARC
  2. Nieuws
  3. Vriend van de HARC: Jumbo Verboom

Vriend van de HARC: Jumbo Verboom

Gilbert Verboom van Jumbo Verboom:

“Achter het AMC in Amsterdam-Zuidoost bevindt zich onze Jumbo-supermarkt, met een verkoop-vloeroppervlakte van 1300 vierkante meter en 161 mensen op de loonlijst. Wekelijks ontvangen we 25.000 klanten en verkopen we 151.000 artikelen, waarbij onder meer bier en Indische producten tot de hardlopers behoren. Ons verzorgingsgebied kenmerkt zich door prijsgeoriënteerde consumenten, die we bedienen met scherpe aanbiedingen, waarvoor we incourante partijen inkopen.

Op uitnodiging mocht ik een paar keer mee naar een klein evenement van de HARC en vervolgens naar de Historic Grand Prix Zandvoort. Nou, na zo’n ervaring ben je definitief verkocht en dan kreeg ik ook nog eens een racecursus cadeau voor mijn verjaardag. In 2020 kwam ik voor het eerst in het NK 82-90 aan de start, met een gehuurde BMW E30. Lekker makkelijk, alles geregeld; zelf sleutel ik niet.”

Deel dit artikel

Vrienden van de HARC

Sinds 1996 organiseren wij grootschalige, thematisch ingestelde auto-evenementen. Inmiddels zijn er dat zo’n twintig per jaar, waarvan ongeveer de helft zich afspeelt op de circuits in Zandvoort en Assen, aangevuld met indoor en andere locaties. Het concept houdt in dat wij petrolheads bij elkaar brengen en de eigenaren van bijzondere auto’s op een voetstuk plaatsen. Qua planning kunnen we flexibel schakelen, zeker doordat we met onze database een doelgroep van 150.000 mensen bereiken.”

Vanwege de drukke evenementenkalender kom ik zelf niet aan racen toe, maar ik heb een voorliefde voor klassieke auto’s en veel respect voor mensen die er de competitie mee aangaan. Samen met de HARC organiseren wij de Historic Zandvoort Trophy, waarbij we elkaar qua invulling van het weekend versterken. Deze club voorziet al tientallen jaren in een behoefte, dat bewijst het hoge ledental wel.
Enerzijds ontwikkelen wij applicaties voor bedrijfsspecifieke processen, anderzijds richten we ons op business intelligence-oplossingen, die gegevens verzamelen uit de diverse softwarepakketten bij de klant in het systeem. Door deze bronnen aan elkaar te koppelen verkrijg je heel snel waardevolle informatie. Op basis daarvan kan de onderneming haar processen optimaliseren. Tot de klantenkring behoren veel farmaceutische bedrijven en financieel dienstverleners.”

“Feitelijk kwam ik via de software in contact met de HARC, die een nieuw systeem van ons gaat testen voor het organiseren van evenementen, dat QControl heet. De autogekte zit er bij mij al in sinds ik als jongetje in de Alfa Romeo-garage van mijn opa rondliep. Ik bezit nu zelf een collectie youngtimers en wil zeker mijn racelicentie behalen. NK 82-90 met een BMW E30, dat lijkt me wel wat.

Nog geen HARC lid?

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

  • Ontvangst in HARC-hospitality

  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

  • Toegangskaart Day1 / World of Cars, Jaarbeurs Utrecht, 18 t/m 20 december 2020

  • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

  • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

  • 10% korting op HARC kleding