1. HARC NK 82-90
  2. Een update van de voorzitter

Een update van de voorzitter

Beste HARC leden,

Na een mooi succesvol evenement, de HARC Historic 250, hadden wij het idee dat het raceseizoen op een fraaie manier was begonnen en wij ons konden opmaken voor de Historische Zandvoort Trophy. Hoe anders werd het deze week, een streep door alle mooie sportevenementen waaronder de HZT.

Er heerst nu een vreemde stilte op het circuit, een plek waar wij allemaal graag komen. Een vreemde gewaarwording, maar realiteit en volstrekt terecht, ieders gezondheid gaat voor.

Wij wensen dan ook iedereen sterkte toe die op een of andere manier met het Coronavirus of de effecten daarvan te maken heeft.

Dan even praktisch. Na de beslissing van de minister, eerder deze week werden alle evenementen tot 1 juni opgeschort. Later bleek dat het ging om evenementen waarvoor vergunningen worden afgegeven, de HZT is zo’n evenement.

Toch is er ook een sprankje hoop. Indien “6 april” niet wordt verlengd door een licht positieve ontwikkeling -als je daarover kan spreken in dit verband- is er wellicht een mogelijkheid dat de Vrij rijden dagen doorgang kunnen vinden, maar dat is afwachten. Wij houden iedereen in ieder geval op de hoogte via de website, de nieuwsbrief, mail en/of social media. Dat geldt eveneens voor een mogelijk nieuwe datum voor de HZT. Hierover voeren wij nog deze week overleg met Circuit Zandvoort.

Voor nu, zorg goed voor jezelf en je omgeving en laten wij uitkijken naar het moment dat het circuit in Zandvoort weer een bruisende plek is, vol rumoer en actie.

 

Jan-Wim Stals

Voorzitter HARC

 

Deel dit artikel

Sponsoring

Nog geen HARC lid?

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

  • Ontvangst in HARC-hospitality

  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

  • Toegangskaart Day1 / World of Cars, Jaarbeurs Utrecht, 10 t/m 13 april 2020

  • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

  • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

  • 10% korting op HARC kleding