1. HARC
  2. Nieuws
  3. Gijs verwelkomt electronicatools.com als nieuwe Vriend

Gijs verwelkomt electronicatools.com als nieuwe Vriend

Onze vriendenwervingsactie heeft de eerste nieuwe Vriend van de HARC opgeleverd. Onze beschermheer Gijs van Lennep verwelkomt de technische groothandel PrintTec uit Geldermalsen als nieuwe Vriend. Het bedrijf is onder de naam electronicatools.com actief op de internationale markt voor ontwerp, assemblage en reparatie van elektronica.

Directeur Robert Joosten was al lid van de HARC en greep de uitnodiging van Gijs aan om Vriend te worden. Het autosportbloed stroomt door Roberts aderen, want hij heeft een opzienbare auto waarmee hij aan HARC Vrij Rijden gaat deelnemen: een Plymouth Roadrunner uit 1972, helemaal in stijl van NASCAR-legende Richard Petty. Sterker nog, de auto heeft de originele uitlaten van een van de auto's van ‘The King’ eronder zitten!

Ken jij ook bedrijven die Vriend van de HARC willen worden? Onze actie loopt nog steeds! Zowel de nieuwe Vriend als jijzelf ontvangt de biografie van Gijs van Lennep cadeau als je met succes een nieuwe sponsor aanmeldt. Kijk op harc.autosport.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel

Vrienden van de HARC

Nog geen HARC lid?

  • 6x RTL GP Magazine met HARC Journaal

  • Gratis toegang (excl. parkeerkaart) tot onze eigen race-evenementen

  • Plus muntjes voor een broodje en een drankje

  • Korting op Vrij Rijden Dagen. De korting kan oplopen tot 80 euro per keer

  • Maak familieleden lid met maar liefst 50% korting!

  • 1 Gratis weekendkaart voor de Historic Grand Prix Zandvoort