HARC header
HARC header
HARC header
HARC header
HARC header
HARC header

19 januari - karten voor het goede doel

Op vrijdag 19 januari organiseert de HARC weer een gezellige kartrace met een avondvullend programma. Gedurende 90 minuten gaan max. 20 teams strijden om de titel HARC Kart Kampioen 2018. Wij nodigen u en uw vrienden/collega's/race collega's/werknemers en alle anderen uit om deel te nemen aan dit evenement, waarmee we de start van het nieuwe raceseizoen gaan inluiden. U bent welkom als deelnemer, toeschouwer en ook als sponsor met een prijsje. Met uw deelname steunt u tevens een goed doel. Rondom de kartrace van 90 minuten verzorgen wij voor u een avondvullend programma met een buffet en diverse verrassingen. Het tijdschema ziet er als volgt uit:
18:00 Ontvangst 
18:30 Saté buffet incl. 4 consumptiebonnen per persoon 
19:45 Uitleg en indeling karts 
20.00 Kwalificatie 20 minuten 
20:30 Race 1,5 uur met rijderswissels 
22:00 Afsluiting: prijsuitreiking en naborrelen.
Teams mogen bestaan uit 3 of 4 personen. Minimale leeftijd 14 jaar (jonger met licentie in overleg). De kosten zijn voor een team van 3 personen € 325,-- en voor een team van 4 personen € 375,--. Plaats van handeling is de vernieuwde indoor kartbaan van Bleekemolen Amsterdam op het adres Herwijk 10 (1046 BC Amsterdam). We zien graag uw aanmelding tegemoet en of u met 3 of 4 personen komt via secretariaat@harc.nl. Reageer snel, de plaatsen zijn beperkt.
 

Grandma Webster's kindertehuis

Op 6 september 2017 sloeg orkaan Irma verwoestend toe op Sint Maarten. Vanaf eind september verbleef Carla van Reijn twee maanden op het eiland om te helpen aan de wederopbouw. Per toeval ontdekte zij het particuliere tehuis van Grandma Webster. Zij is een dame van 73, die al 44 jaar kinderen opvangt en verzorgt in haar eigen huis. Geheel uit eigen middelen met hulp van haar twee inwonende dochters. Met hun salarisssen (verpleegkundigen) ondersteunen zij hun moeder voor de zorg van de kinderen. Grandma Webster en de kinderen wonen onder erbarmelijke omstandigheden. Er verblijven momenteel zo'n 35 kinderen van 3 tot 16 jaar oud. Zonder ouders, sommigen zijn verdronken tijdens de orkaan. Aan liefde en warmte is er geen tekort in het tehuis, wel aan materiële spullen zoals een gasfornuis en wasmachine. Op 26 januari 2018 keert Carla voor onbepaalde tijd terug naar Sint Maarten. Grandma Webster is dit jaar het goede doel waar de opbrengst van onze kartwedstrijd naartoe gaat. Met behulp hiervan kunnen we het leven van Grandma Webster en de kinderen een beetje leefbaarder maken.

Delen
Partner
State of Art menswear
Hoogtepunt van het jaar
Historic Grand Prix
Vrienden van de HARC

HARC Journaal in RTL GP Magazine

In het HARC Journaal leest u prachtige verhalen over de historische autorensport van vandaag en toen.
Het HARC Journaal verschijnt tweemaandelijks in RTL GP Magazine.

HARC Journal