Programma

De Historic Zandvoort Trophy is al jaren de seizoensopener van het klassieke autoracen in Nederland. Georganiseerd door de Historische Auto Ren Club (HARC) in samenwerking met 402 Automotive.

Dit jaar met op vrijdag vrij rijden en op zaterdag de races incluisief vrijrijden voor gewone straat auto's en de Monoposto's

Onderstaande is niet zeker ivm de Coronamaatregels.

Hiermee bent u als bezoeker gegarandeerd van mooie randanimatie met merkenclubs, stands, workshops, parades en nog veel meer! Diverse raceklassen hebben zich al ingeschreven voor spectaculaire actie op het circuit. Ook zullen er parades zijn van merkenclubs en mooie klassiekers op de paddocks. We verwachten dan vele honderden klassiekers op de paddocks en boordevolle startvelden op de baan.

Tijdens de State of Art Historic Zandvoort Trophy 2021 komen er twee racegroepen van de HARC in actie en die zorgen voor volop spektakel. Er werd gestreden om de twee officiële Nederlandse historische kampioenschappen.

Hankook HARC NK82-90   https://www.harc.nl/presentatie-nk-harc

RECO NK GTTC          https://www.nkgttc.nl/

        

Line-up

The Historic Zandvoort Trophy welcomes an interesting line-up of classic racing series and regularity runs:

  • NK GTTC 66-81
  • NK HARC 82-90
  • HARC Monopostos

Clubpaddock 

Onderstaande niet zeker ivm corona maatregelen.

Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht voor tientallen auto- en merkenclubs die ons land rijk is, die een breed beeld van de Oldtimer scene in Nederland weergeven.

Wil je ook met je club op de paddock staan? Meld je dan aan per mail (secretariaat@harc.nl). Na ontvangst van de aanmelding krijg je van onze partner 402 de bevestiging van aanmelding met het clubautoticket. Dit is tevens het entreeticket voor de bestuurder van de auto.

Showpaddock

Tijdens de Historic Zandvoort Trophy/ Nationaal Oldtimer Festival powered by Meguiar's vind je de mooiste klassieke auto's en op de showpaddock. Denk je dat jouw auto een plaats verdient op deze paddocks, dan kun je een showautoticket bestellen. Ook je kunt meedoen aan het Concourse d'Elegance en dan maak je kans op een van de bokalen.
Bestel via onderstaande balk het gratis showautoticket, dit is tevens het entreeticket voor de bestuurder. Deze tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!

Je bent uiteraard niet verplicht om de gehele dag aanwezig te zijn met je auto, je kunt zelf bepalen wanneer je aankomt en wanneer je weer vertrekt.

Concours d'Elegance

Het circuit leent zich bij uitstek voor tal van leuke activiteiten. Op het programma staat in ieder geval een Concours d’Elegance, waar u met uw klassieker meedingt naar de hoogste eer in uw klasse, of misschien wel de eretitel Best of Show. De deelnemende auto’s zullen door enkele ervaren juryleden worden beoordeeld onder leiding van registertaxateur Dennis Rietveld.

De prijzen
Maak kans op een van de bekers! Doe mee en show je auto heel de dag op het speciale concourspaviljoen. Aanmelden kan ter plaatse bij het podium van het Concours d'Elegance op de paddock. 

Parade

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen auto op een rustig tempo de baan verkennen.Voor slechts € 20,- (in de voorverkoop, ter plaatse € 25,-) kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en 1 passagier is toegestaan. 

In de aanloop naar het evenement zal hier de benodigde informatie o.a over het aanmelden ter plaatse, worden gepubliceerd.

VRIJ RIJDEN

Een leuke manier om je auto (passend bij het thema van het evenement) of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Track Time (Vrij Rijden).

In de aanloop naar het evenement zal hier de benodigde informatie o.a over het aanmelden ter plaatse, worden gepubliceerd.