1. HARC
  2. Nieuws
  3. Vriend van de HARC: Contender BV

Vriend van de HARC: Contender BV

“Voor de industrie, onder meer filtrage en de medische sector, leveren wij technische weefsels die we in Duitsland veredelen. Zo vervaardigen we jachtzeildoek van polyester, kevlar, carbon en Dyneema, gelamineerd met folie, geïmpregneerd of PU-gecoat. Aanvullend hierop laten we naar onze eigen specificaties hardware maken, zoals ringen, ogen en zeillatten. Vanuit een ander bedrijf importeren we kappendoek voor boten. We verkopen internationaal en hebben wereldwijd 55 man in dienst. In mijn jeugd zag ik regelmatig Prins Bernhard rijden in zijn Ferrari en besloot dat ik ooit zo’n auto zou bezitten. Dat werden er uiteindelijk meerdere, waarmee ik in de afgelopen decennia aan diverse sportieve evenementen heb deelgenomen. Gezien mijn leeftijd doe ik het nu rustiger aan, maar vrij rijden bij de HARC met mijn Daytona vind ik nog altijd mooi, in het bijzijn van relaties.”

Meer informatie: www.contender.nl

Deel dit artikel

Vrienden van de HARC

Sinds 1996 organiseren wij grootschalige, thematisch ingestelde auto-evenementen. Inmiddels zijn er dat zo’n twintig per jaar, waarvan ongeveer de helft zich afspeelt op de circuits in Zandvoort en Assen, aangevuld met indoor en andere locaties. Het concept houdt in dat wij petrolheads bij elkaar brengen en de eigenaren van bijzondere auto’s op een voetstuk plaatsen. Qua planning kunnen we flexibel schakelen, zeker doordat we met onze database een doelgroep van 150.000 mensen bereiken.”

Vanwege de drukke evenementenkalender kom ik zelf niet aan racen toe, maar ik heb een voorliefde voor klassieke auto’s en veel respect voor mensen die er de competitie mee aangaan. Samen met de HARC organiseren wij de Historic Zandvoort Trophy, waarbij we elkaar qua invulling van het weekend versterken. Deze club voorziet al tientallen jaren in een behoefte, dat bewijst het hoge ledental wel.
Enerzijds ontwikkelen wij applicaties voor bedrijfsspecifieke processen, anderzijds richten we ons op business intelligence-oplossingen, die gegevens verzamelen uit de diverse softwarepakketten bij de klant in het systeem. Door deze bronnen aan elkaar te koppelen verkrijg je heel snel waardevolle informatie. Op basis daarvan kan de onderneming haar processen optimaliseren. Tot de klantenkring behoren veel farmaceutische bedrijven en financieel dienstverleners.”

“Feitelijk kwam ik via de software in contact met de HARC, die een nieuw systeem van ons gaat testen voor het organiseren van evenementen, dat QControl heet. De autogekte zit er bij mij al in sinds ik als jongetje in de Alfa Romeo-garage van mijn opa rondliep. Ik bezit nu zelf een collectie youngtimers en wil zeker mijn racelicentie behalen. NK 82-90 met een BMW E30, dat lijkt me wel wat.

Nog geen HARC lid?

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

  • Ontvangst in HARC-hospitality

  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

  • Toegangskaart Day1 / World of Cars, Jaarbeurs Utrecht, 18 t/m 20 december 2020

  • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

  • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

  • 10% korting op HARC kleding