1. HARC
  2. Nieuws
  3. Breaking News: we gaan naar Assen!

Breaking News: we gaan naar Assen!

De HARC gaat een samenwerking aan met 402Events voor een Vrij Rijden dag op het TT Circuit als onderdeel van het evenement Automaxx Meet the Track. De datum is 4 juli 2020 en we zijn er blij mee, want het is weer een tijdje geleden dat we vrij konden rijden op Assen. Deze samenwerking is niet nieuw natuurlijk maar vrij rijden is wel plezierig in deze tijd zonder races. Voor je het weet is het zover dus is het belangrijk om snel in te schrijven! Maak daarvoor gebruik van ons vernieuwde online inschrijving, zodat u ook meteen volledig digitaal in ons systeem staat. Dit is ook belangrijk vanwege de Covid 19 protocollen. Klik HIER voor de link. De prijzen zijn als volgt:

Inschrijving groep 1: € 90,--    HARC leden    € 120,-- niet leden (2 x 20 minuten sessies)

Inschrijving groep 2: € 190,-- HARC leden    € 275,-- niet leden (4 x 40 minuten sessies)

Inschrijving groep 3: € 190,-- HARC leden    € 275,-- niet leden (4 x 40 minuten sessies)

Inschrijving groep 4: € 135,-- HARC leden    € 180,-- niet leden (zaterdag, 3 x 25 minuten sessies).

Let op deze groep 4 heeft op zondag ook nog extra (2 x 25 minuten sessies), tegen lage extra kosten van € 90-- HARC leden en € 125,-- niet leden.

 

Deel dit artikel

Vrienden van de HARC

Sinds 1996 organiseren wij grootschalige, thematisch ingestelde auto-evenementen. Inmiddels zijn er dat zo’n twintig per jaar, waarvan ongeveer de helft zich afspeelt op de circuits in Zandvoort en Assen, aangevuld met indoor en andere locaties. Het concept houdt in dat wij petrolheads bij elkaar brengen en de eigenaren van bijzondere auto’s op een voetstuk plaatsen. Qua planning kunnen we flexibel schakelen, zeker doordat we met onze database een doelgroep van 150.000 mensen bereiken.”

Vanwege de drukke evenementenkalender kom ik zelf niet aan racen toe, maar ik heb een voorliefde voor klassieke auto’s en veel respect voor mensen die er de competitie mee aangaan. Samen met de HARC organiseren wij de Historic Zandvoort Trophy, waarbij we elkaar qua invulling van het weekend versterken. Deze club voorziet al tientallen jaren in een behoefte, dat bewijst het hoge ledental wel.
Enerzijds ontwikkelen wij applicaties voor bedrijfsspecifieke processen, anderzijds richten we ons op business intelligence-oplossingen, die gegevens verzamelen uit de diverse softwarepakketten bij de klant in het systeem. Door deze bronnen aan elkaar te koppelen verkrijg je heel snel waardevolle informatie. Op basis daarvan kan de onderneming haar processen optimaliseren. Tot de klantenkring behoren veel farmaceutische bedrijven en financieel dienstverleners.”

“Feitelijk kwam ik via de software in contact met de HARC, die een nieuw systeem van ons gaat testen voor het organiseren van evenementen, dat QControl heet. De autogekte zit er bij mij al in sinds ik als jongetje in de Alfa Romeo-garage van mijn opa rondliep. Ik bezit nu zelf een collectie youngtimers en wil zeker mijn racelicentie behalen. NK 82-90 met een BMW E30, dat lijkt me wel wat.

Nog geen HARC lid?

  • Weekend Toegangskaart & Programmaboek Historic Grand Prix

  • Ontvangst in HARC-hospitality

  • Jaarabonnnement (6 uitgaven) RTL GP Magazine

  • Toegangskaart Day1 / World of Cars, Jaarbeurs Utrecht, 18 t/m 20 december 2020

  • Gereduceerd tarief Vrijrijden dagen tot € 80.-

  • Toegangskaart voor alle door de HARC zelfstandig georganiseerde evenementen

  • Korting contributie bij meer personen op hetzelfde adres 50%

  • 10% korting op HARC kleding